Onder Viaducten

Ik stap op de tram 7 en denk daarmee ongeveer te komen waar ik wilde zijn…even niet goed gekeken, want ik wilde bij de Molen bij Badhoevedorp aankomen om vandaar bij één van mijn favoriete viaducten te lopen, maar was bijna bij de molen halverwege de weg naar Haarlem. Kaartlezen is nooit een sterke kant van mij geweest, om het maar even op z’n allervriendelijkst uit te drukken.

Enfin, na een lange wandeling, busrit kwam ik toch op de plaats van bestemming: onder het  viaduct van de A4. Ik houd ervan om onder viaducten te fotograferen: er is altijd bijzondere graffiti, lichtinval, vreemde sfeer…

Er zijn veel viaducten in mijn omgeving, dus een mooie gelegenheid een aantal foto’s bij elkaar te brengen.

Viaduct A 4 Sloten
Viaduct A 4 Sloten
viaduct Sloten
viaduct Sloten
Viaduct Sloten
Viaduct Sloten
Viaduct Watergraafsmeer/Diemen
Viaduct Watergraafsmeer/Diemen
Viaduct Zeeburg
Viaduct Zeeburg
Viaduct Zeeburg
Viaduct Zeeburg

.

Deel uw mening