Tentoonstelling in Cafe Restaurant de Polder, Sciencepark Amsterdam

Waarom Sciencepark Amsterdam?

Ik beleef het Sciencepark als een buitenstaander. Ik observeer en maak mijn eigen wereld. Het geeft een goed gevoel erdoor heen te lopen en elke keer weer iets nieuws te ontdekken. Er zijn veel jonge mensen aan het werk, die een eigen, vrij speelse omgeving maken. Je ziet kantoren of werkruimtes vol van de meest bizarre objecten.

Zo ontstond een fascinatie voor de architectuur, de lijnen, de combinaties met de natuur. Ik ben op zoek gegaan naar beelden, niet naar romantische waardering. Er moet een laag onder liggen, of ik wil Luminixstrak registreren. Ik ben overdag, op verschillende tijdstippen, weekends en in verschillende jaargeltijden geweest. Het tijdstip waarop je het park bezoekt heeft sterke invloed op de foto’s die je er maakt.

Ik ben zonder vooropgesteld plan aan de gang gegaan; gedaan wat ik graag doe: nieuwsgierig struinen met mijn hond erbij en mij verwonderen.

Ik heb natuurlijk veel meer foto’s van het Sciencepark. Wie nieuwsgierig is of op zoek naar een specifiek gebouw, kan contact met mij opnemen. Alle foto’s zijn te koop.

De tentoonstelling in Cafe Restaurant De Polder (informeel, gezellig, lekker eten en goed terras) is tot en met eind juni 2016 te zien.

Deel uw mening